"WORLD HUMAN RELIEF" DERNEĞİ TARAFINDAN OKULUMUZA PLAKET TAKDİM EDİLDİ.

21.02.2024 118

Asrın Felaketi 6 şubat depremi sonrasında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi Kapsamında depremzedeler ailelere yardım için "Meslek Liseleri Depremzedelerle Buluşuyor" sloganıyla yola çıkmıştık. Bu kapsamda başta çocuklar olmak üzere  ihtiyaç sahibi depremzede ailelerin İhsan Sabancı MTAL ailesi olarak yanında olmuştuk. Yaptığımız çalışmalar doğrultusunda uluslararası dernek Word Human Relief tarafından okulumuza plaket takdim edilmiştir. Word Human Relief adına ziyaretimize gelerek bu değerli plaketi bizlere takdim eden Gizem UÇANKUŞ'a İhsan Sabancı Mtal Ailesi olarak teşekkür ederiz.

"Meslek Liseleri Depremzedelerle Buluşuyor" çalışmamızı bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

icerikler/meslek-liseleri-ailelerle-bulusuyor-projesi-kapsaminda-hataydayiz_13923426.html